loading spinner
TORX PLUS® IP/IPR micro schroevendraaiers en klingen

TORX PLUS® IPR en IP TORX PLUS® (met en zonder boring) micro schroevendraaiers en klingen. In vergelijking tot het ‘normale’ TORX®-profiel wordt een vergroting van de 6 zijden, bij de IP-versie, die zorgen voor overdracht van het draaimoment tussen gereedschap en schroef verkregen middels een ellipsvormige profielopbouw in tegenstelling tot de n...

TORX PLUS® IPR en IP TORX PLUS® (met en zonder boring) micro schroevendraaiers en klingen. In vergelijking tot het ‘normale’ TORX®-profiel wordt een vergroting van de 6 zijden, bij de IP-versie, die zorgen voor overdracht van het draaimoment tussen gereedschap en schroef verkregen middels een ellipsvormige profielopbouw in tegenstelling tot de normale ronde opbouw. Daardoor wordt de uitgeoefende kracht bij het schroeven over grotere vlakken verdeeld. Er worden nu hogere draaimomenten overgedragen, terwijl de levensduur van schroef en gereedschap extra worden verhoogd. De IPR-versie heeft een 5-flanken TORX PLUS®-profiel. Dit overbrengingsprofiel heeft dus één flankminder dan de standaard TORX PLUS®. Dit om niet geautoriseerd loshalen van veiligheidsverschroeving te voorkomen.Vanaf 8 IPR  TORX PLUS® is de bit of kling voorzien van een boring(BO)

      

Meer

TORX PLUS® IP/IPR micro schroevendraaiers en klingen Er zijn 4 producten


"Customise" je eigen micro-schroevendraaierset. Stel je eigen micro-schroevendraaierset samen. Dit handig rack ga ik tegen kostprijs aanbieden. Zo kunt u de schroevendraaiers overzichtelijk opbergen!

€ 3.45

Stel je eigen micro-set samen mbv dit etui. Plaats voor 12 micro schroevendraaiers.

€ 12.95

Hoogwaardige bits voor binnen-TORX®-schroeven.  Een 5-flanken TORX PLUS®-profiel. Dit overbrengingsprofiel heeft één flank minder dan de standaard TORX PLUS®-schroeven. Dit is om niet-geautoriseerd loshalen van veiligheids schroeven te voorkomen. Deze schroeven zijn niet met de gangbare gereedschappen te openen.

€ 9.95

Stel je eigen micro-set samen mbv dit etui. Plaats voor 25 micro schroevendraaiers.

€ 17.95
Toont 1 - 4 van de 4 items