Vragen?

Nu vekrijgbaar:
MadevTools
Sets

Advies nodig?
whatsappWhatsApp: 06 - 46437845
mailinfo@weragereedschap.nl

Gereedschapsets

De gereedschapssets van WERA hebben iets gemeen: Ze zijn  compleet, van hoge kwaliteit en ook niet onbelangrijk, relatief zeer betaalbaar.  Met deze WERA gereedschapssets ben je altijd compleet voor iedere klus en kom je niet voor verrassingen te staan. Daarnaast voor ieder kaliber sleutelaar, een eigen set. 

Gereedschapsets producten:
arrow down

Actieve filters

WERA T1
Snel bekijken

05 134021 001

WERA Terrasbouwset RVS T1

Prijs € 69,95

Speciaal door WERA ontwikkelde set voor de terrasbouw. Uiteraard van roestvrij staal(RVS). Basis is de bithouder waarmee zeer nauwkeurig de schroefdiepte mee kan worden ingesteld. Daarnaast nog een gewone RVS-bithouder en de meest voorkomende bits, PH, PZ en TX. 

 • Nieuw
WERA Kraftform Kompakt F 1...
Snel bekijken

05 134013 001

WERA Kraftform Kompakt F 1 Gereedschapset voor de kozijnbouw

Prijs € 109,95

Het is er dan toch van gekomen. In de kozijnbouw en montage wordt er over het algemeen met WERA-gereedschap gewerkt. Dit wordt met name veroorzaakt doordat WERA als enige kwaliteitsgereedschap levert die geschikt is om te werken in kleine ruimtes. In deze set komt al dit moois bijelkaar. Waarbij als extra door WERA ook nog de een flexibele bithouder in een slim-versie is ontwikkeld. Ook de revolutionaire zelfinstellende Joker S ontbreekt uiteraard niet. Kozijnbouw wat let je!!!

 • Hoogwaardige 35-delige universele gereedschapsset voor de professionele kozijnbouwer
 • 393 S bithandhouder extra slim met flexibele schacht voor gebruik in situaties waar weinig plaats is
 • Met Joker steeksleutel 6004 S en bitratel Zyklop Mini 1 (1/4")
 • Op universele kozijnbouwtoepassingen afgestemd steeksleutel- en bitassortiment in hoogwaardige Wera-kwaliteit
 • Compacte en stabiele stoffen gereedschapsbox compatibel met Wera 2go Compacte Wera gereedschapsset met de 35 belangrijkste gereedschap voor kozijnbouw.

WERA Onderhouds/reparatieset voor elektrische gitaar-24-delig
Snel bekijken

05 134015 001

WERA 9100 Onderhouds/reparatieset voor elektrische...

Prijs € 114,95

De WERA 9100 gitaar toolkit is een 24-delige set met talloze nuttige hulpmiddelen. Naast de gangbare rapidaptor bithouder en diverse bitjes en inbusleutel van RVS(om vliegroest te voorkomen) bevat de kit een aantal specifieke hulpmiddelen. Zoals, een speciale "input jacket" waarmee het in -en uitbouwen van de stekker een stuk eenvoudiger wordt. Een door WERA ontwikkelde  snaarslinger gecombineerd met de rapidaptor handhouder, voor snel en eenvoudig snaren wisselen. Een zijkniptang van het topmerk KNIPEX. Opbergdoosje voor plectrums. Een voelermaat. Dit alles in een stevige flexibele koffer voorzien van klitband.  

WERA 6003 Joker 5-delige Ringsteeksleutel Set
Snel bekijken

05 020230 001

WERA 6003 Joker 5-delige Ringsteeksleutel Set

Prijs € 57,95
 • Vervolg op de klassieke joker. Iets simpeler qua uitvoering, onder meer geen ratel en geen stalen plaat. Een stuk goedkoper ook, maar komt in krappe ruimtes nog beter tot zijn recht dan iedere andere sleutel. 
 • Ideaal voor werkzaamheden in krappe ruimtes
 • De speciale bekgeometrie vergroot de aangrijpmogelijkheden van het gereedschap
 • De geringe terughaalhoek in de bek zorgt ervoor dat de schroef elke 15° wordt vastgegrepen
 • Slanke, 15° gebogen ringzijde Met ‘Take-it-Easy’ Toolfinder: kleurcodering op maat
 • 5-delig, heeft de 8 mm extra itt de klassieke set
 • Past op de WERA2GO systeem
ERA 6003 Joker 11-delige Ringsteeksleutel Set
Snel bekijken

05 020231 001

WERA 6003 Joker 11-delige Ringsteeksleutel Set

Prijs € 129,95
 • Vervolg op de klassieke joker. Iets simpeler qua uitvoering, onder meer geen ratel en geen stalen plaat. Een stuk goedkoper ook, maar komt in krappe ruimtes nog beter tot zijn recht dan iedere andere sleutel. 
 • Ideaal voor werkzaamheden in krappe ruimtes
 • De speciale bekgeometrie vergroot de aangrijpmogelijkheden van het gereedschap
 • De geringe terughaalhoek in de bek zorgt ervoor dat de schroef elke 15° wordt vastgegrepen
 • Slanke, 15° gebogen ringzijde Met ‘Take-it-Easy’ Toolfinder: kleurcodering op maat
 • 11-delig
 • Past op de WERA2GO systeem
WERA Wacken Set 1
Snel bekijken

05 134004 001

WERA Wacken Set 1 !!!UITVERKOCHT!!!!

Prijs € 42,95

      

Dat WERA en WERA-gebruikers enthousiaste Rockliefhebbers zijn steken ze niet onder stoelen of banken. Als ode aan het wereldberoemde Wacken Heavy Metal festival heeft WERA een speciale festivalset samengesteld waarmee je kleine reparaties aan auto, fiets, tent, bril of I-Phone te lijf kunt. Deze set heeft de in nog geen één andere set verkrijgbare kraftform Micro handgreep met zes micro bitjes. Doordat de twee handhouders zijn voorzien van het vermaarde Wacken-logo maakt deze set nu al een "collector's" item. 

WERA Bicycle Set 1
Snel bekijken

05 004170 001

WERA Bicycle Set 1

Prijs € 39,95

Deze super handige set behoort tot de standaarduitrusting van iedere fietser.

Kleine handzame 12-delige set met de belangrijkste bits, welke op je fiets nodig kunt hebben.

Bit-ratel, super sterk, kan maar liefst 65 Nm hebben, om snel te kunnen werken als het schroeven met normaal handgereedschap wegens ruimtegebrek niet mogelijk is.

WERA Kraftform Kompakt 60 ESD 17-delig
Snel bekijken

05 051043 001

WERA Kraftform Kompakt 60 ESD, 17-delig

Prijs € 67,45

De eisen voor schroevendraaiers met beveiliging tegen elektrostatische energie zijn door de Europa Norm DIN EN 61340-5-1 vastgelegd. Bij deze norm hoort ook een handgreep gemaakt uit gedefinieerd elektrisch geleidend materiaal. De Wera producten van de Serie ESD voldoen aan deze norm en de nog strengere eisen van sommige technologiebedrijven.

Vouwtas met 89mm bits

17-delig

1 greep 816 R ESD Kraftform met snelwisselhouder Rapidaptor

WERA Singer gereedschapset(onderhoud/reparatie)
Snel bekijken

MADEV004

WERA Singer Gereedschapset (onderhoud/reparatie)

Prijs € 24,95
 • De oude Singer naaimachines, vermaard om haar degelijkheid en ongeëvenaarde strakke steken, zij nog steeds in gebruik. WERA heeft in samenwerking met enkele Singerenthousiastelingen een schroevendraaierset samengesteld waarmee de meest gangbare reparaties en normaal onderhoud mee gedaan kunnen worden. Motto:  "Quality meets Quality".
WERA Toolrebel...
Snel bekijken

05 501051 001

WERA Toolrebel Gereedschapswagen gevuld.

Prijs € 1.545,00

Unieke gereedschapswagen speciaal voor WERA-"Tool Rebels". Drie van de zeven laden zijn gevuld met WERA-gereedschap, totaal 126 stuks gereedschap.

Deze wagen wordt door mij persoonlijk bij U afgeleverd. Waarbij ik een foto maak van de nieuwe eigenaar(s) met de wagen en een stukje schrijf over Uw bedrijf en op De WeraGereedschap-Facebookpagina plaats.WERA 8100 SBZyklop VDE 3/8"
Snel bekijken

05 004970 001

WERA Zyklop VDE 8100 SB 3/8" geïsoleerd.

Prijs € 349,95

 De sensatie van 2018, geïntroduceerd tijdens de "Eisenware-Messe" in Keulen. Deze compacte VDE-gecertficeerde super-slanke 17-delige doppenset. Voorheen waren dit nogal lompe gedrochten. WERA daarentegen is er in geslaagd deze een slank en werkbaar uiterlijk mee te geven die aan alle normen voldoet.

Ongelooflijk compacte indeling voor veel gereedschap in weinig ruimte. Individueel geteste ratel, doppen en verlengstukken conform IEC 60900 bij 10.000 V voor veilig werken bij spanningsvoerende componenten tot 1.000 V. Robuust stoffen etui met lange levensduur, rechtop te plaatsen. Extra oppervlakbescherming door stof aan buitenzijde. Een soepel draaimechanisme zorgt voor een veilige grip en maakt eenvoudig verwijderen van de VDE doppen mogelijk.

 • Aanbieding!
Wera And Friends Megaset 1
Snel bekijken

MADEV001

Wera Megaset 1: Monteur

Prijs € 349,95

Het beste van WERA in één complete set specifiek voor monteurs. Kunnen wij u aanbieden voor een zeer speciale prijs.

Deze met zorg samengestelde combinatie is specifiek voor monteurs (automotive / constructie / installatie).

Basis van deze set is de net geïntroduceerde WERA2GO gereedschapskoffer. Oerdegelijk en practisch. Daarnaast een vernieuwde makkelijk te onderscheiden Kraftform 300 schroevendraaierset. Dit alles aangevuld met de vermaarde Joker steeksleutels, inbusset en een Zyklop Metal ratel doppenset.