loading spinner
Vragen?

Ons bedrijf

MadevTools officieel dealer van WERA - Tool Rebels

Met meer dan 2000 verschillende Wera producten, direct uit voorraad leverbaar, is WeraGereedschap een unieke webshop, waar we alleen Wera gereedschap verkopen. Van ieder product in onze webshop kennen we de werking en we kunnen alle vragen erover beantwoorden. Wij geloven in de producten in ons assortiment.

WeraGereedschap.nl is in november 2016 opgestart. De website is gebouwd door Stijn de Vreede, de zoon van Rien de Vreede, de oprichter en eigenaar van Madevtools. Sinds de oprichting van de webshop zijn we dagelijks bezig met het vernieuwen van de website en het uitbreiden van het assortiment. Mochten er Wera producten ontbreken, die echt niet mogen missen, laat het ons weten, dan gaan we er direct mee aan de slag om deze producten op voorraad te krijgen. 

Iedere dag genieten we van de kwaliteit en verbazen we ons over de innovatieve eigenschappen van ieder stukje Wera gereedschap. Uw bestelling zien we graag tegemoet; we zijn ervan overtuigd dat u het met ons eens zult zijn!

Webwinkel Keurmerk
Rien van MadevTools

Rien van WeraGereedschap.nl

Rien is begonnen met MadevTools in 2014, waar hij handelt in nieuwe en gebruikte Festool machines. Ook is MadevTools dealer van ProFit Gatzagen en Knipex tangen.

Echt WERA

"Het mooiste vind ik dat het bij WERA geen loze marketing prietpraatjes zijn, maar echte inhoudelijke verbeteringen op het vlak van beter en intelligenter laten werken van gereedschap. Ik ben er van overtuigd dat WERA nu een merk (engels "brand") is waar je als gereedschapsliefhebber niet omheen kunt."

Rien over WERA

Bezig met laden...