WERA 2GO. Het WERA draagsysteem voor gereedschap.

De ruimte besparende oplossing voor vervoer van gereedschap.

WERA heeft begin 2017 een een nieuwe lijn geïntroduceerd om op een handige manier gereedschap op te bergen en te vervoeren. Het uitgangspunt is om te werken met klittenband. Dit verbaasde mij ook niet omdat de laatste 2 jaar veel gereedschap-sets al waren uitgerust met een klittenband...

De ruimte besparende oplossing voor vervoer van gereedschap.

WERA heeft begin 2017 een een nieuwe lijn geïntroduceerd om op een handige manier gereedschap op te bergen en te vervoeren. Het uitgangspunt is om te werken met klittenband. Dit verbaasde mij ook niet omdat de laatste 2 jaar veel gereedschap-sets al waren uitgerust met een klittenbandstrook. Nu is het dan ook zover om het "compatible" te maken. De basis bestaat uit een drietal koffers van verschillende formaten en een wat WERA noemt een gereedschapshouder, ik denk dat "pakezel" een betere benaming is. Een soort zadel aan een draagriem waar je gemakkelijk de sets aan kunt klitten. Daarnaast heeft WERA speciaal voor de mandjes, wera 2go 4, 2 varianten samengesteld met elk 11 verschillende schroevendraaiers. De ene heet : Kraftform 2go 100, met 11 geïsoleerde VDE schroevendraaiers speciaal voor electriciëns. De andere is de Kraftform 2go 300 met de fameuze groen/zwarte schroevendraaier, ook elf verschillende. Kenmerkend aan deze schroevendraaiers is dat je nu heel makkelijk kunt zie aan de bovenkant over welk type het gaat. Dit is het zogenaamde "Take it Easy", TiE. 

Meer

WERA 2GO. Het WERA draagsysteem voor gereedschap. Er zijn 22 producten


Unieke gereedschapswagen speciaal voor WERA-"Tool Rebels". Drie van de zeven laden zijn gevuld met WERA-gereedschap, totaal 126 stuks gereedschap. Gelimiteerde oplage, totaal 300. Er zijn maar een paar voor de Nederlandse markt beschikbaar.

€ 1,495.00

De WERA 2Go 1, is een lichte gereedschapshouder bedoelt om gemakkelijk gereedschapsets aan vast te klitten. De robuuste draagriem is er standaard bijgeleverd.

€ 25.95

De WERA 2GO 2, is het absolute vlaggenschip van de nieuwe WERA 2Go-lijn. De alleskunner waar elke met klittenband uitgevoerde set van WERA op/in past. De robuuste draagriem is er standaard bijgeleverd.

€ 99.95

De WERA 2GO 2 XL, is het absolute vlaggenschip van de nieuwe WERA 2Go-lijn. De alleskunner waar elke met klittenband uitgevoerde set van WERA op/in past. Daar er uit de markt vraag was naar een wat grotere uitvoering heeft WERA een XL-versie op de markt gebracht.  De XL versie heeft maar liefst bijna 26 liter inhoud, bijna het dubbele van de gewone...

€ 129.95

De WERA 2GoO 3, is een stevige maar super lichte box om handgereedschap en onderdelen in op te bergen. Kan vervolgens aan  de WERA 2GO 1, 2 en 5 bevestigd worden.

€ 24.95

De WERA 2GoO 3, is een stevige maar super lichte draagtas om handgereedschap en onderdelen in mee te nemen. Kan vervolgens aan  de WERA 2GO 1, 2 en 5 bevestigd worden. Maar kan ook worden opgeborgen in de WERA 2GO 2.

€ 16.25

De WERA 2Go 5, is een lichte gereedschapshouder bedoelt om gemakkelijk gereedschapsets aan vast te klitten. Het is hetzelfde produkt als de WERA 2GO 1, maar dan zonder  de draagriem. Ook kan de WERA 2GO 5 dienst doen om twee WERA 2GO 2 gereedschapskoffers aan elkaar te klitten.

€ 14.95

Robuuste schouderriem, in de lengte verstelbaar, met verschuifbaar en breed schouderstuk voor optimaal draagcomfort.

€ 10.95

De WERA 2GO 2, is het absolute vlaggenschip van de nieuwe WERA 2GO-lijn. De alleskunner waar elke met klittenband uitgevoerde set van WERA op/in past. Nu heeft WERA een extra module ontwikkeld, zodat ook lange gereedschappen meegenomen kunnen worden. Module wordt simpel aan de zijkant van de tas bevestigd met klittenband.

€ 26.95

Met dit gereedschap kun je eenvoudig moeren uit doppen met vasthoudfunctie(HF) verwijderen.

€ 0.95

"Customise" je eigen doppenset, stel je eigen set samen. Handig met behulp van deze belt met plaats voor 8 doppen. Belt is voorzien van het handige "Twist to unlock" mechanisme waardoor je de doppen makkelijk vast en los klikt. 

€ 13.45

"Customise" je eigen doppenset, stel je eigen set samen. Handig met behulp van deze belt met plaats voor 9 doppen. Belt is voorzien van het handige "Twist to unlock" mechanisme waardoor je de doppen makkelijk vast en los klikt. 

€ 13.45

Losse zelfklevende klittenbandset om waar dan ook je gereedschapset/tas te kunnen bevestigen.(50 mm x 70 mm)

€ 1.35

Losse zelfklevende klittenbandset om waar dan ook je gereedschapset/tas te kunnen bevestigen.(50 mm x 120 mm)

€ 2.75

Losse zelfklevende klittenbandset om waar dan ook je gereedschapset/tas te kunnen bevestigen.(50 mm x 240 mm)

€ 3.75

11 geïsoleerde VDE Kraftform schroevendraaiers; met Take it Easy Toolfinder; in Wera 2go 4 gereedschapsdraagtas. Met verstelbare vakverdeling om de draagtas aan te passen aan de wensen van de gebruiker. € 62.50 incl. BTW!!!!!!

€ 69.95

11 Kraftform schroevendraaiers; met Take it Easy Toolfinder; in Wera 2go 4 gereedschapsdraagtas. Met verstelbare vakverdeling om de draagtas aan te passen aan de wensen van de gebruiker. De 11 beste schroevendraaiers van WERA in een handige basket.

€ 69.95

Het beste van WERA in één complete set specifiek voor monteurs. Kunnen wij u aanbieden voor een zeer speciale prijs. Deze met zorg samengestelde combinatie is specifiek voor monteurs (automotive / constructie / installatie). Basis van deze set is de net geïntroduceerde WERA2GO gereedschapskoffer. Oerdegelijk en practisch. Daarnaast een vernieuwde...

€ 349.95

Combinatie van Knipex en Wera in één set. Speciaal voor monteurs voor een nog specialere prijs Wera topproducent van handgereedschap en KNIPEX producent van de beste tangen ter wereld hebben elkaar gevonden. Dit is geen toeval. Beide afkomstig uit Wuppertal in het Ruhrgebied van Duitsland. Hier komen al eeuwen lang de allerbeste metaallegeringen vandaan,...

€ 374.95

Ultieme combi voor de electriciën. Schroevendraaiers van WERA met de beste tangen van KNIPEX, beide uiteraard VDE-gekeurd.

€ 299.95

"Customise" je eigen doppenset, stel je eigen set samen. Handig met behulp van deze belt met plaats voor 9 doppen. Belt is voorzien van het handige "Twist to unlock" mechanisme waardoor je de doppen makkelijk vast en los klikt. 

€ 14.25

"Customise" je eigen doppenset, stel je eigen 1/2"- set samen. Handig met behulp van deze belt met plaats voor 6 doppen. Belt is voorzien van het handige "Twist to unlock" mechanisme waardoor je de doppen makkelijk vast en los klikt. 

€ 14.25
Toont 1 - 22 van de 22 items